tiistai 21. helmikuuta 2012

H-hetki lähestyy todenteolla.

Julkaisupäivämäärä lähestyy vauhdilla, raina on visuaalisesti valmis ja muutamia musiikkiosuuksia Sami vielä työstää. Mahtavaa jälkeä editointistudiolta jälleen!

Uusin traileri on katsottu tämän kuukauden esillä olon aikana tuhannen kertaa, kiitos siitä Teille kaikille! Kommentteja on tullut ja lisää kaivataan antaa palaa risut ja ruusut.

Kotimaisen elokuvan festivaaleille elokuva päräytetään Bluray-levylle, jotta saadaan isolle ruudulle riittävän hyvä kuva. Tulevia muita julkaisumuotoja pähkäillään vielä, eiköhän niistäkin piakkoin jotain uutta kerrottavaa ole.

Tein tuossa pikkuisen googlettamistoimenpiteitä sopivilla hakusanoilla ja hauskaa on nähdä että elokuvamme on herättänyt mielenkiintoa myös muillakin kielialueilla kuin vain Suomessa. Täysin suomea ymmärtämättömätkin ovat siellä täällä löytäneet trailerit ja sivustomme ja kommentoineet mielenkiintoaan erilaisilla foorumeilla ja sivustoilla. Traileri sisältääkin nyt jo englannin- ja ruotsinkieliset tekstitykset. Itse leffa on myös tarkoitus saada tekstitettyä ainakin noilla kielillä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elokuvanne tuli eteeni ihan puskan takaa kun kuulin siitä 2012 jostain vuoden 2008 podcastissa ja odotan kiinnostuneena julkaisua.

Millä tavoilla aioitte leffan julkaista? Fyysisen kopion osto kiinnostaisi itseäni melkoisesti.

Toivottavasti leffanne saa ansaitsemaansa huomiota ja menestystä.

Immo kirjoitti...

Terve

Olipa jäänyt kommenttisi huomaamatta, nyt kuitenkin vastausta:

Julkaisu tapahtuu ensimmäisenä tosiaan tuolla Kotimaisen Elokuvan Festivaaleilla ihan isolta kankaalta. Tämän jälkeen on ollut ajatuksena ihan nettijakelu mutta myös fyysisten levyjen mahdollisuus on olemassa. Eiköhän tästä kuulla kohta lisää kun ehditään ensi-ilta-hässäköiltä taas paneutumaan asiaan.