tiistai 25. tammikuuta 2011

Nyt väännetään

Armotonta editointia, efektien ja äänten sekä musiikin vääntämistä. Ensimmäiset kymmenisen minuuttia ns. valmista leffaa on jo olemassa. Tuohon päälle vielä tietenkin hierotaan ja hierotaan, masteroidaan ja ties mitä mutta hyvältä näyttää. Lähes valmista lopputuotetta on valmiina sieltä täältä muutenkin mutta tuo alkukokonaisuuden valmistuminen tuntuu todella isolta virstanpylväältä.

Jotta kokonainen elokuva joskus kasaan saadaan, on vielä jäljellä paljon ja vielä enemmän töitä. Tästä on hyvä jatkaa innolla!

Kiitos tähän mennessä kaikille yrityksille, yhteisöille ja yksilöille jotka ovat antaneet käyttöömme laitteita, ohjelmistoja, rekvisiittaa, materiaalia, tiloja ja kuka ties mitä. Nyt jos jollain sattuu olemaan kontakteja, emme pistäisi pahaksemme jos esimerkiksi ohjelmistoja joku tahtoisi sponsoroida! ;) Aikataulujen ja cpu-ajan tehokas käyttö voisi parantua koska lopputuotetta täytyy hieroa vielä monella tavalla ennen julkaisua.

Työn määrää kertoo muun muassa se, että kaikki musiikit ja iso osa ääniefektiteistä yms. on tehty vain tätä projektia varten.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vasta äskettäin tämän projektin löysin, saamarin siistiltä vaikuttaa :o Odotan innolla.

Anonyymi kirjoitti...

Osaatteko yhtään arvioisa milloin tää valmistuu? Mielenkiintoiselta vaikuttaa!