tiistai 4. lokakuuta 2011

Tik Tok, Tik Tok

Kello käy, ja yleensä pikkutunneille asti kun viimeistelyä tehdään! Sami ja Esa ovat olleet lukittautuneina editointistudion seinien sisään tavoitteena saada kokonaisuus valmiiksi, olutta ja energiajuomia kaihtamatta.

Kokonaisen elokuvan, tosin vielä viimeistelemättömän, on nähnyt jo pieni joukko. Kommentteja ja huomioita on kerätty sekä itseltä että koeyleisöiltä. Rohkaisevien kommenttien innoittamana viimeiset rutistukset jaksaa vielä. Kokonaispituutta näyttää tulevan siinä kahden tunnin tienoille, eli todella koko illan elokuvasta on kyse.

Elokuvaa on tehty hartiavoimin ja erittäin pienellä budjetilla, yhteensä kuluja emme ole laskeneet mutta puhutaan korkeintaan nelinumeroisesta summasta vuosien varrella. Ehkäpä laskelmiakin jossain välissä ehditään tekemään, tiedä häntä. Taustalla ei siis ole mitään isoa tuotantotiimiä tai tuotantoyhtiötä, vain pieni mutta sisukas harrastelijaporukka. Iso kiitos kaikille avustajille on paikallaan taas kerran, apua on saatu sivuosanäyttelijöiden, rekvisiitan, kuvauspaikkojen ja muun vastaavan muodossa monilta ihmisiltä.

Kello käy kuitenkin myös vääjäämättä siihen, kun myös Sinä voit nähdä hengentuotoksemme kokonaisuudessaan! Julkaisuajankohta, -tapa ja -paikka ovat nyt työn alla. Isolta kankaaltakin elokuvan voi nähdä varmasti ainakin jokin yleisö mutta tämä on vielä työn ja neuvottelujen takana. Lisää kutkuttavia uutisia toivottavasti pian ;) !!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, mä ainakin olen tulossa katsomaan tämän :)