maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ohi on!

Vyöhyke on nyt Virallisesti Valmis! Viime yönä vihdoin, pitkällisten kodekki-, formaatti- ja ties minkä asetusviidakoiden läpikahlailun jälkeen ns. Final Render on valmis. Leffa on nyt puserrettu 720p, eli ns. HDReady-teräväpiirtotarkkuudella sellaiseen muotoon että sitä voi katsella tavallisella Bluray-soittimella. Ei laisinkaan liian aikaisin koska ensi-ilta on muutamien päivien päässä, huhhuh meni tiukille.

FullHD, eli 1080p-tarkkuudelle asti ei tässä kohtaa päästy. Kodekkiviidakon ja riittämättömän laskentakapasiteetin (lue: liian mopot tietokoneet) takia ei toimivaa videokuvaa saatu systeemistä ulos noin tarkkana. Ehkä vielä joku päivä kun ei ole niin kiire...

Ensi-illassa on siis nähtävänä jotain mitä ei ole koskaan aiemmin Suomessa tehty, täyspitkä - oikea elokuva teräväpiirtotekniikalle Indie-toiminnalla. Independent-leffojen väsääjiä on Suomessa kiitettävä määrä. Tuotantojen laatu on monesti erinomaista. Kerro meille mielipiteesi onnistumisestamme, kunhan leffan pääset näkemään ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Tästähän pitää tehdä juttua radioon :) Pistätkö yhteystietoja s-postiini - kiitos.
t: minna hakala, Ylen Läntinen Lohja (minna.hakala@yle.fi)

Mexi kirjoitti...

Pojaat:) Joku varmasti vastannut Minnalle!